Ajankohtaista

  • Tältä sivulta löydät Katuakatemian kaikki tulevat tapahtumat, avoimet katutreenit sekä muuta ajankohtaista tietoa toiminnastamme.

HOOD ACADEMY & Helsinki Mermaid School ON ICE !

Seuraavaksi Brahenkentällä nähdään merenneitoja ja sotureita sunnuntaina 19.2. klo 17-19.
Miekkailua, flow taiteita, taitoluistelua – leikkiä, liikuntaa ja uusia taitoja!

Helsingin Kallion Brahenkentällä nähdään sunnuntaina 5.2. klo 18-20 merenneitoja ja sotureita! Katuakatemia tuo mestoille välineitä yhteisölliseen, leikkiä ja liikkumista yhdistävään luistelutaistelu -tapahtumaan ja Helsingin Merenneitokoulun merenneito-opet ohjaavat halukkaille taitoluistelutreenejä.

Luvassa hauskaa ja monipuolista tekemistä, hyvää mieltä ja ikimuistoisia hetkiä! Tapahtuma on suunnattu lapsiperheille ja leikkimielisille aikuisille ja on maksuton.

Ai vitsit miten kivaa oli – lumisadetta, valomiekkailua ja taitoluistelutreenit! Kahden viikon päästä uusiksi, jos kenttä on vielä jäätä, mutta pari tuntia aiemmin, jotta useampi pääsee mukaan!

Vuosikokous keskiviikkona 30.11.2022 klo 17-18

Vantaan Asolassa osoitteessa Katajatie 12b.

Katuakatemia mukana Arabian katufestivaaleilla 14.5.2022

Arabian katufestivaalit saavat tänä keväänä tutustua Katuakatemian katutreeneihin soturityöpajojen muodossa! Ohjelmaa vielä suunnitellaan, mutta luvassa on hauskojen liikuntapajojen ja uusien taitojen oppimisen lisäksi todennäköisesti myös taisteluesitys. Sopii lapsiperheille, nuorille ja aikuisille.

Katuakatemia mukana Arabian nuorisotalon järjestämässä jäädiskossa

Jäädisko järjestetään torstai-iltana 24.2. Arabianrannan liikuntapuiston luistelukentällä. Katuakatemia tuo tapahtumaan boffereita eli pehmustettuja miekkoja, valomiekkoja ja keppejä, joita opettaa myös käyttämään. Luvassa hauskaa yhdessä tekemistä luistimet jalassa tai ilman.

Jäädisko muuttui ilman lämpenemisen ja jään huonon kunnon vuoksi nuorisotalon mehudiskoksi, jossa tanssilattialla sai miekkailla valomiekoilla ja pehmeillä boffamiekoilla. Diskon pienimmät miekkailijat olivat taaperoita, isoimmat koululaisten vanhempia. Hauskaa ainakin oli!

Kauden 2020-2021 hallitus kokeili mitä tapahtuu, kun leikkipuistossa ottaa esiin valomiekat ja alkaa leikkiä!
Temppelimme, jossa valmentajien kanssa treenaamme ja suunnittelemme tulevaa, sijaitsee Pohjois-Vantaalla Asolassa. Se on sekoitus ninja turtlesien, jedien ja merirosvojen päämajoja.
Metsätreenit Asolassa tammikuussa 2022