Ajankohtaista

  • Tältä sivulta löydät Katuakatemian kaikki tulevat tapahtumat, avoimet katutreenit sekä muuta ajankohtaista tietoa toiminnastamme.

Vuosikokous keskiviikkona 30.11.2022 klo 17-18

Vantaan Asolassa osoitteessa Katajatie 12b.

Katuakatemia mukana Arabian katufestivaaleilla 14.5.2022

Arabian katufestivaalit saavat tänä keväänä tutustua Katuakatemian katutreeneihin soturityöpajojen muodossa! Ohjelmaa vielä suunnitellaan, mutta luvassa on hauskojen liikuntapajojen ja uusien taitojen oppimisen lisäksi todennäköisesti myös taisteluesitys. Sopii lapsiperheille, nuorille ja aikuisille.

Katuakatemia mukana Arabian nuorisotalon järjestämässä jäädiskossa

Jäädisko järjestetään torstai-iltana 24.2. Arabianrannan liikuntapuiston luistelukentällä. Katuakatemia tuo tapahtumaan boffereita eli pehmustettuja miekkoja, valomiekkoja ja keppejä, joita opettaa myös käyttämään. Luvassa hauskaa yhdessä tekemistä luistimet jalassa tai ilman.

Jäädisko muuttui ilman lämpenemisen ja jään huonon kunnon vuoksi nuorisotalon mehudiskoksi, jossa tanssilattialla sai miekkailla valomiekoilla ja pehmeillä boffamiekoilla. Diskon pienimmät miekkailijat olivat taaperoita, isoimmat koululaisten vanhempia. Hauskaa ainakin oli!

Kauden 2020-2021 hallitus kokeili mitä tapahtuu, kun leikkipuistossa ottaa esiin valomiekat ja alkaa leikkiä!
Temppelimme, jossa valmentajien kanssa treenaamme ja suunnittelemme tulevaa, sijaitsee Pohjois-Vantaalla Asolassa. Se on sekoitus ninja turtlesien, jedien ja merirosvojen päämajoja.
Metsätreenit Asolassa tammikuussa 2022