Hood Academy Suomi ry – Monipuolista harrastustoimintaa lapsille ja nuorille LUONNOSSA

IMG_0385

Hood Academy Suomi ry on uusi yhdistys, jonka visiona on olla unelmien työpaja sekä tuoda liikkumisen ilo takaisin arkeen. Lapset ja nuoret saavat työstää unelmiaan, hioa taitojaan ja etsiä itselleen sopivia fyysisiä aktiviteetteja. Tarjoamme monipuolisia ja luovuutta tukevia liikunnan ja leikin yhdistäviä treenejä leikkipuistoihin, liikuntatunneille, eri asuinalueiden lähimetsiin, puistoihin, urheilukentille, luisteluradoille ja uimahalleihin sekä kesäisin maauimaloihin. Aktiviteetit ovat pääasiassa merenneito- ja -soturiteemaisia, ja sisältävät muun muassa joogaa, balettia, hengitys- ja taistelulajiharjoituksia, pyrstöillä uimista, luistelua terillä ja pyörillä sekä rullalautailua. Yhdistys järjestää tutustumiskäyntejä myös eri taistelulajien seuroihin. Tavoitteena on motivoida lapsia ja nuoria liikkumaan ja kehittämään fyysisiä ja luovia taitojaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s